O nama

Udruga MATANOVI DVORI

Matanovi dvori dom za starije i nemoćne osobe je privatna ustanova osnovana 2016. godine. Namijenjena je starijim osobama koje trebaju pomoć i njegu te kao pomoć u kući.

Potrebe naših korisnika su nam na prvom mjestu. Dom je prostran i svijetao, udobno i elegantno uređen sa lijepom zelenom okućnicom, mjestima za odmor, roštiljem.

Smješten je u srcu Dalmacije, mjestu Rogoznica, Šibensko-kninska županija. Nalazi se u slijepoj ulici te udaljenosti 100 metara od mora. Obiteljski dom je lako dostupan iz Šibenika, Splita i okolice te okolnih otoka.

Dom nudi dnevne, poludnevne i cjelodnevne usluge smještaja u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama, primjerenu prehranu, zdravstvenu njegu te pomoć pri obavljanju svakodnevnih aktivnosti.

 

   

 

   

  

 

“Kod nas vlada jedna ugodna i kućna atmosfera, svakome od korisnika posvjećujemo punu pažnju i kod nas će uvijek pronaći ono što je ponekad najpotrebnije – razgovor. Ljudi su ovdje opušteni, provode vrijeme u ugodnom okruženju i stanje im se znatno popravilo otkad su ovdje.” Tanja Matanović Ekmečić